Ljeto u Funtani

Iz Usluge Poreč: obavijest o rasporedu kontejnera u centru grada

20.07.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Iz Usluge Poreč: obavijest o rasporedu kontejnera u centru grada
957PICT0171_m.jpg

U tom smislu molimo korisnike usluga odvoza komunalnog otpada da svoje spremnike koje imaju u poslovnim prostorima i stanovima pripreme za pražnjenje u jutarnjim satima do 5,00, te da nakon pražnjenja iste sklone unutar prostora kojeg koriste. Spremnici za otpad koji će se na javnim površinama nalaziti poslije 8,00 sati bit će temeljem ranije spomenutog naloga Grada Poreča uklonjeni.

Ujedno obavještavamo da su spremnici za otpad koji su se dosad nalazili na gore spomenutim javnim površinama premješteni na lokacije: prolaz između ulice Eufrazijana i parkirališta Peškera te na javnoj površini iznad rampe ulaza na parkiralište Peškera.

Molimo sve korisnike naših usluga da se pridržavaju uputa iz ove obavijesti.

Skrećemo pažnju da je zabranjeno ambalažni i kartonski otpad odlagati u spremnike za komunalni otpad, kao i na javnim površinama. Kartonski otpad možete sami odložiti u sabirni centar za kartonsku ambalažu pri odlagalištu otpada «Košambra» iznad Žatike, ili možete naručiti uslugu odvoza kod Usluge Poreč.

Isto tako molimo da se komunalni otpad uredno odlaže u spremnike spakiran u najlonskim vrećama, kako bi se spriječilo razlijevanje otpada po spremnicima. Posebno navodimo da je zabranjeno u spremnike za komunalni otpad odlagati razna ulja i tekućine.

Učinimo zajedničke napore da nam grad bude čist i uredan.

Zahvaljujemo na suradnji

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email