NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Ivan Macan u posljednjim sekundama donio porečkom Jadranu neopisivo važnu pobjedu!

NK-Jadran-Porec
18.03.2023. 18:21; ; Početna / Sport i rekreacija / Ivan Macan u posljednjim sekundama donio porečkom Jadranu neopisivo važnu pobjedu!

piše: Elvis Uravić, istrasport.eu
Nogometaši porečkog Jadrana znali su ove sezone odigrati dobre do vrlo dobre utakmice u kojima bi bili kažnjeni za najmanje pogreške. Danas? Nisu briljirali, pogotovo u prvom dijelu kada su bili neprepoznatljivi, ali samo konačni rezultat se piše.

Iako su bili dominantni u nastavku, u sudačku nadoknadu krenulo se s 0:0. A onda, ubačaj s lijeve strane iz jednog prekida, gužva u šesnaestercu i Ivan Macan. Iako postoji i video zapis, teško je reći čime je ugurao loptu u mrežu, a to sada više nije ni bitno.

U posljednjim sekundama utakmice vodnjanski napadač je porečkom Jadranu osigurao teško je niti riječima opisati koliko važne bodove i psihološki “bonus” pred nadolazeće susrete!

ČAKOVEC – SRC Mladost – SuperSport 2. NL – 19. kolo – SUDAC: POMOĆNICI:

MEĐIMURJE – JADRAN POREČ 0:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Macan 90′

MEĐIMURJE: Bulat, Cerovčec (63. Sabo), Težački, Bacinger (68. Kraja), Bujan, Benko, Fotak, Ratajec (83. Mera Rincon), Vršić, Štajerec, Vrbanić

Trener: Gordan Golik

JADRAN POREČ: Pavlić, Al Tharwan, Macan, Lepinjica, Mendiković (46. Žiković), Srzentić, Siljan (63. Safwen), Bernobić D. (71. Matteoni), Zuliani, Banić (7. Šverko), Rodrigo (63. Ivetić)

Trener: Dalibor Šuran

 

Print Friendly, PDF & Email