Ljeto u Funtani

Istralandia otvara svoja vrata u petak, 26. lipnja !

istralandia1aquI1
24.06.2020. 11:07; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Istralandia otvara svoja vrata u petak, 26. lipnja !

Za ljubitelje vodenih užitaka i dobre ljetne zabave niti globalni virus ne može spriječiti dobre vijesti: aquapark Istralandia otvara svoja vrata 26.06.2020. (petak) u 10 sati ujutro.  Otkrijte zašto je najzabavnija voda u Istri u aquaparku Istralandia.

Nastavno na  mjere popuštanja epidemiloških ograničenja uslijed posebnih okolnosti generiranih globalnom  pandemijom coronavirusa izvješćujemo naše korisnike  o  primjeni preporuka HZJZ (Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo) koji će obilježiti ovu turističku sezonu od kojih su najosnovnije:

1. Fizička udaljenost -socijalno distanciranje kojim se savjetuje za sve posjetitelje I zaposlenike pridržavati se pravila fizičke udaljenosti od 1,5 m

2. Dezinfekcija ruku -na ključnim pozicijama na više od 20 lokacija u aquaparku postavljeni su dozatori sa gelom za dezinfekciju ruku , a isti se nalaze ispred ulaza u aquapark,  pored ugostiteljskih objekata i sanitarnih čvorova .

3. Pozicija ležaljki na sunčalištima je osigurana distancom od 1,5 m gdje spasilac bazena nadzire primjenu i dnevno dezinficira iste

4. Sanitarni čvorovi se dezinficiraju i čiste učestalije, svakih sat vremena

5. Postavljene su zaštitne pregrade na svim ugostiteljskim objektima na mjestima posluživanja I na blagajnama koja fizički odvaja posjetitelje od zaposlenika

6. Vidljivo su označene obavijesti i informacije za  posjetitelje posebno vodeći brigu da se u redovima na tornjevima atrakcija poštuje socijalna distanca između posjetitelja od 1,5 m

Sve gornje navedeno dovodi sigurnost posjetitelja na najvišu razinu , ali  ni u kojem obliku neće smanjiti doživljaje po kojima će naši posjetitelji pamtiti jedan drugačije proveden dan pun vodenih užitaka , zabave,animacije i razonode.

Budući da je Istralandia prijatelj životinja, ističemo da se omogućava posjetiteljima i usluga čuvanja psa za vrijeme njihova boravka u aquaparku Istralandia .Vlasnici ljubimaca ih tijekom dana mogu posjetiti i provjeriti kvalitetu smještaja i uvjete čuvanja. Ova usluga se naplaćuje, te je potrebno prije dolaska rezervirati mjesto za kućnog ljubimca.

Istralandia, poznata kao najzabavnija voda u Istri i ove sezone donosi brojna iznenađenja od kojih su najznačajnija:

  • „Maskota Landi “ – za naše mališane ove sezone nova radost- predstavlja se nova maskota aquaparka Istralandia – „maskota Landi“ koja je inače duhovita replika sredozemne medvjedice . Sredozemna medvjedica „Monachus monachus“ , iliti “morski čovik”, ili “medvid”,  jedan od najugroženijih sisavaca na svijetu ,ali ipak obitava u prirodnim staništima u Jadranu.Zaštićena su vrsta i procjenjuje se da ih ima 20 -ak u Jadranu.
  • „Sand Beach Istralandia“ po prvi puta ove turističke sezone otvara se i nova pješčana plaža u dijelu zelene oaze sa neizostavnim ležaljkama i suncobranima sve za opuštanje posjetitelja i sa dahom karipske plaže .
  • „Space Combo“ – naš najduži tobogan od čak 180 m omogućiti će dinamičnu svemirsku avanturu u gumenjaku uz vizualne tematske efekte kojima će provesti naše posjetitelje kroz otvorene i zatvorene cijevi i kombinirane svemirske brodove.
  • „Family Pool“ – budući da se nalazi u blizini Spray Kids Arene (interaktivne vodene igraonice )  i Kids Jumping Pool-a (skakonice za djecu) , roditelji mogu bezbrižno uživati u opuštenoj atmosferi sa pogledom na more -zaljev Tarske vale sve u bazenu sa inovativnom tehnologijom za hidromasažu i 4 hidromasažne kade, a istovremeno i nadgledati djecu . Zanimljivi bazen od prozirnog stakla upravo radi posebnog dizajna predstavlja nezaobilazni kutak za savršenu obiteljsku fotografiju koja će se  dugo pamtiti.

U svakom slučaju svima otvoreni poziv da i ove sezone otkriju zašto je najzabavnija voda u Istri upravo u Aquaparku Istralandia.

(iPress) 

Print Friendly, PDF & Email