NEWS
Best of Poreč

Boćarski klub Istra Poreč predstavio dva velika pojačanja za pohod na titulu

pojacanje1
30.07.2020. 18:51; ; Početna / Sport i rekreacija / Boćarski klub Istra Poreč predstavio dva velika pojačanja za pohod na titulu
Boćarski klub Istra Poreč predstavio je danas putem svoje službene Facebook stranice pojačanja za narednu boćarsku sezonu, a riječ je o Mateu Načinoviću i Bruni Kraljiću.

Oba su igrača u prethodnoj sezoni nastupala za jedan od najtrofejnijih talijanskih klubova, trostrukog europskog prvaka Pontese, a u svojoj su karijeri u dresu Hrvatske reprezentacije osvajali i naslove prvaka svijeta.

Kraljić se 2016. godine okitio dvijema zlatnim medaljama na Svjetskom prvenstvu za mlađe seniore (U23), i to u disciplinama brzinsko i štafetno izbijanje, a u štafetnom izbijanju je svjetsko zlato osvojio i Mateo Načinović 2018. godine.

Pojačali su se tako porečki boćari upravo tamo gdje su u prošloj sezoni bili najtanji, odnosno u tehničkim disciplinama, a tim je potezima novoizabrana uprava kluba najavila povratak u borbu za titulu prvaka Hrvatske, koju su posljednji puta osvojili 2019. godine.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani