NEWS
HALF MARATON S

Ispunite anketu i dajte svoje prijedloge za iduće, još bolje izdanje Adventa Poreč-Parenzo

99600
foto: Manuel Paljuh
10.01.2024. 22:38; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Ispunite anketu i dajte svoje prijedloge za iduće, još bolje izdanje Adventa Poreč-Parenzo

Advent  Poreč je obogatio porečku zimu ispunivši je s tridesetak koncerata, baletom Orašar u rasprodanoj dvorani Žatika, živim jaslicama, besplatnim klizanjem, dječjim predstavama, Slatkim jutrom i Adventskom utrkom, Porečkom bajkom i poklonima za 1.700 porečkih mališana, druženjem uz bogatu gastronomsku ponudu te programe porečkih škola, vrtića, udruga, Pučkog otvorenog učilišta Poreč i Gradske knjižnice Poreč.

Gradonačelnik Poreča zahvalio se svima uključenima u organizaciju i realizaciju ove manifestacije: „Naš Advent odličan je primjer kako cijeli grad može sudjelovati u stvaranju jedne lijepe priče, koja od svog prvog izdanja privlači velik broj posjetitelja. Trudit ćemo se iduće izdanje napraviti u još većim i boljim, sa svim sadržajima ali i novitetima. Sve to ne bi imalo smisla bez podrške svih vas, Porečanki i Porečana i svih gostiju, koji ste Advent podržali i zavoljeli.“, rekao je Loris Peršurić, zahvalivši se i svim partnerima – to su, uz Grad Poreč-Parenzo, TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, dok su suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Kako bi iduće izdanje bilo još bolje, organiztori Adventa Poreč pozivaju vas da odvojite nekoliko minuta svojeg vremena i popunite kratak anketni upitnik o Adventu Poreč. Anketni upitnik je anoniman i rezultati će se koristiti isključivo za organizaciju još kvalitetnijeg idućeg Adventa.

ANKETA

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email