NEWS
Ljekarna

Interpretativna šetnja centrom Tara “Tajne Kaštela” u utorak, 27.9.2022.

25.09.2022. 11:17; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Interpretativna šetnja centrom Tara “Tajne Kaštela” u utorak, 27.9.2022.
tajne-kastela3

Obilježit ćemo Svjetski dan turizma organizacijom prve Interpretativne šetnje centrom Tara.  

Ove godine obilježit ćemo Svjetski dan turizma organizacijom prve Interpretativne šetnje centrom Tara (Istarska ulica od Moke do crkve i finale na parkingu Kaštela) na temu našeg Kaštela i to pod imenom “Tajne Kaštela”.

Šetnja je predviđena u utorak 27.09. u trajanju od 13-14h, meeting point je kod ureda TZ-a a nastupat će glumci iz Istrainspirita.

Ovogodišnje geslo svjetskog dana turizma je “Promišljajmo turizam”, naša interpretativna šetnja će se super uklopit s obzirom da je i ona oblik promišljene organizacije eventa u svojstvu turizma a svi posjetitelji dobit će na dar keksić kojeg će samo za tu priliku izraditi vrijedne ručice djece naših vrtića i škole.

Budite dio tajanstvene priče, vratite se u prošlost i saznajte sve tajne skrivene iza vrata tarskog kaštela.


Tajne kaštela

Batler Alberto, osoba koja zna sve lokalne priče i tajne vodi vas na putovanje. Putovanje u prošlost koja otkriva osobe od iznimne važnosti za tarsku povijest. Saznajte tko je sagradio kaštel, upoznajte lokalnog seljaka Giuseppea, njegovu ženu Giuliu, stanovnicu Tara kao i contessinog nećaka Leonarda. Na kraju pred vas će stupiti contessa Eleonora, graciozna i dobrodušna vlasnica impozantnog kaštela.

Lokacija jako dobro poznata – Tar, datum i vrijeme – 27.09. u 13 h ispred Turističke zajednice Općine Tar-Vabriga. Samo nam još vi nedostajete da upotpunimo ovu intrigantnu priču, a s njom ćemo i obilježiti Svjetski dan turizma jer promišljamo, živimo i kreiramo doživljajni turizma.

Print Friendly, PDF & Email