Index.hr: Održat će se Advent u Zagrebu

2020-09-29_09h49_18
29.09.2020. 09:49; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Index.hr: Održat će se Advent u Zagrebu

ZBOG pandemije koronavirusa su odgođeni brojni događaji diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj. Ostaje da vidimo kakva će situacija s brojem oboljelih biti u svijetu, Europi i Hrvatskoj u zimskim mjesecima s koronavirusom. 

U vezi s tim smo se sjetili jedne manifestacije važne za turizam grada Zagreba, a to je Advent u Zagrebu. Podsjetimo, Advent u Zagrebu se prethodnih godina održavao od kraja studenog ili početka prosinca pa se do početka siječnja. 

Zanimalo nas je hoće li se i ove godine održati adent s obzirom na situaciju s koronavirusom te ako hoće, hoće li biti i nekih posebnih mjera. Stoga smo poslali upit gradu Zagrebu i Turističkoj zajednici grada koji su inače organizirali ovaj događaj. 

Potvrđeno nam je da će se Advent održati

Potvrđeno nam je kako će se Advent u Zagrebu održati.

“Ovim putem vas obavještavamo kako je i ove godine u planu održavanje manifestacije Advent u Zagrebu”, odgovorili su nam iz Službe za informiranje.

Pitali smo ih i za posebne mjere, na što su nam odgovorili kako nas o tome zasad ne mogu izvijestiti.

“O konkretnim detaljima Vas nismo u mogućnosti trenutno izvijestiti, no svakako će u obzir biti uzeta epidemiološka situacija i preporuke nadležnih institucija”, zaključili su.

Print Friendly, PDF & Email