NEWS

Imate li viška xx milijuna Kuna ? Reklamirajte svoj web :)

10.01.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Imate li viška xx milijuna Kuna ? Reklamirajte svoj web :)
36otvorena-logo.gif

Prenosimo dio vijesti a za ostatak kliknite na link index.hr:

VLADA Ive Sanadera potrošila je čak 17 milijuna kuna za reklamiranje svog weba Otvorena-vrata.hr, koja je zamišljeni kao servis na kojem se građani na jednom mjestu mogu informirati o Vladinim poticajnim projektima.

Prema našoj slobodnoj procjeni, izrada stranica kao što su Otvorena-vrata.hr može stajati maksimalno 50-tak tisuća kuna, što podatak o iznosu utrošenom na reklamu stranice čini još više zastrašujućim.

Što zapravo nude stranice Otvorena-vrata.hr? Ukratko, linkove na stranice raznih ministarstava na kojima su predstavljeni Vladini projekti s poticajnim sredstvima za poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i sl. Stranice su relativno jednostavne, oskudijevaju vlastitim materijalom, ali zato na svakoj stranici unutar weba možete vidjeti dva ogromna reklamna bannera koji hvale uspjehe Vlade.

U rubrici "TV reklame" možete downloadati TV reklame za stranice (a ne portal, zašto se svaki web u zadnje vrijeme voli nazivati portalom?) Otvorena-vrata.hr, iako nije posve jasno zašto bi netko želio na svom računalu gledati reklame za Vladu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email