IDA: ZAPOČINJE CIKLUS RADIONICA NA TEMU DIGITALNOG GOSPODARSTVA Prva na temu alata digitalnog marketinga koji vode do učinkovite transformacije poslovanja

2020-05-15_09h30_30
15.05.2020. 09:31; ; Početna / Gospodarstvo / IDA: ZAPOČINJE CIKLUS RADIONICA NA TEMU DIGITALNOG GOSPODARSTVA Prva na temu alata digitalnog marketinga koji vode do učinkovite transformacije poslovanja

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. je započela s provedbom projekta UP SMART u sklopu kojeg će se u četvrtak 21. svibnja 2020. godine, u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati, održati i prva u nizu radionica, na temu „Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja“.

U duhu prilagodbe novonastalim okolnostima, radionica će se održati u formi online webinara, koji će biti dostupan na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o.  te suradnika u provedbi radionice, Obrta Markething.

Cilj radionice je omogućiti malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima uvid u alate digitalnog marketinga, a posebno onima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju digitalnu strategiju, upoznati nove alate za digitalne kanale te proširiti svoje znanje o mogućnostima digitalnog poslovanja u ovim izazovnim vremenima, u kojima će priliku za rast imati upravo oni najprilagodljiviji.

Radionica je besplatna za sve sudionike te je broj sudionika obzirom na način provedbe neograničen.

Radionicu će voditi vlasnik obrta Markething, Miško Macolić Tomičić, stručnjak za digitalni marketing, koji aktivno radi na promicanju poduzetničke kulture u Istarskoj županiji te doprinosi širenju znanja o mogućnostima za poduzetnike i obrtnike u digitalno doba. 

Projekt UP SMART – Usluga Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva  Istarske razvojne agencije započeo  je s provedbom 1. svibnja 2020. godine i traje do 1. studenog 2021. godine.  Ukupna vrijednost projekta je 750.000,00 kuna, pri čemu se 75% troškova sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Nakon ove planira se na kontinuirana provedba serije različitih webinara te, ovisno o okolnostima, okruglih stolova i ostalih informativnih aktivnosti na području cijele Istarske županije.  Neke od tema su: branding, e-trgovina, umjetna inteligencija–AI, internet stvari – IoT, leadership, crowdfunding, prijenos poslovanja, lokalni, nacionalni i EU natječaji, izvori financiranja, žensko poduzetništvo i drugo. Cilj je olakšati pristup poslovnim znanjima i poduzetničkim vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja poduzetnika i obrtnika u Istarskoj županiji.

Print Friendly, PDF & Email