IANA BENČIĆ iz KREG Galatea kvalificirala se na Svjetsko juniorsko prvenstvo u višeboju !

višeboj1
29.05.2023. 17:01; ; Početna / Sport i rekreacija / IANA BENČIĆ iz KREG Galatea kvalificirala se na Svjetsko juniorsko prvenstvo u višeboju !

27. i 28. svibnja u Nedelišću u sportskoj dvorani Hrvatskog gimnastičkog saveza održano je 32. Višebojsko prvenstvo Hrvatske u apsolutnom programu ritmičke gimnastike. Natjecanje je okupilo 62 najbolje ritmičarke iz desetak hrvatskih klubova, a KREG Galatea (Funtana-Vrsar) ostvario je veliki uspjeh, najveći u povijesti kluba.

Članica kluba juniorka IANA BENČIĆ zauzela je odlično 2. mjesto u višeboju i time se kvalificirala na Svjetsko juniorsko prvenstvo, koje će se održati u srpnju u Rumunjskoj.
Samo dvije gimnastičarke će predstavljati Hrvatsku!

Najiskrenije zahvale za ogroman trud idu trenericama KREG GALATEA – Eleni Bosykh, Anni Bosykh, Sunčici Hasagić, nadalje zahvaljujemo na suradnji razrednici Maji Prević, bivšem razredniku Marjanu Lončaru, ravnateljici OŠ Finida Aniti Sijerković Radin, fizioterapeutu Danijelu Bileli te roditeljima Valentini i Goranu koji su zajedničkim snagama sve ovo podržali. 

Hvala također Općini Funtana, Općini Vrsar, poduzeću Montraker, Sportskom centru Saline i njihovim djelatnicima. 

Moramo napomenuti da su na PH uspješno nastupile i kadetkinja Viktorija Rakovac, koja je u vježbi s čunjevima ostvarila visoki drugi rezultat i Ivana Kraljević- seniorka koja je najbolji rezultat imala također u vježbi s čunjevima – peti rezultat.

Iduću subotu 03.06.2023. KREG Galatea je organizator Županijskog prvenstva u ritmickoj gimnastici. Pozivamo sve ljubitelje ritmičke gimnastike da podrže naše djevojčice u njihovom predstavljanju.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email