NEWS

I treća ribarska fešta u Funtani ovog petka, 21. 7. donosi obilje zabave za male i velike

356202048_744162667717007_966700312251869855_n
19.07.2023. 22:38; ; Početna / Lifestyle / Zabava / I treća ribarska fešta u Funtani ovog petka, 21. 7. donosi obilje zabave za male i velike

Ljubitelji čuvenih ribarskih fešti u Funtani, odlična vijest je da vas u petak 21. srpnja očekuje ovogodišnja treća po redu! Turistička zajednica Općine Funtana organizira ovaj događaj koji na savršen način spaja gastronomiju i zabavu – najbolje riblje specijalitete i odličnu glazbu.

Ove su godine ribarske fešte podignute na viši nivo, kroz vizualni identitet i bogatstvo sadržaja, a sve kroz osnovnu nit vodilju kojom se na suvremen način posjetiteljima predočava ribarska tradicija i ovdašnja prošlost kad je more predstavljalo glavni izvor života.
S obzirom da od ove godine ribarske fešte imaju novitet, dječje radionice, tako će biti i na ovoj.
Za djecu smo pripremili kreativnu radionicu izrade gusarskih brodića pod nazivom “Jedrima oko svijeta” koja će trajati od 19 do 22 sata. Zato pozivamo sve male avanturiste da nam se pridruže u gusarskom stilu te da izrađuju vlastite gusarske brodiće. Bit će to uzbudljivo putovanja na visokim valovima na kojem će mali sudionici od šarenih papira i mnogih drugih zanimljivih materijala stvoriti najhrabrije gusarske brodiće ikad.
Svi će dobiti priliku ukrasiti svoje brodiće jarkim bojama, prekrasnim zastavama i gusarskim znakovima, kako bi bili spremni za uzbudljive pustolovine na moru. Radionice će voditi animatorice koje će prigodno mijenjati kostime i postajati gusarice, pa mali kapetani gusarskih brodova – vidimo se uskoro!

A dok se budu izrađivali brodići feštat će se na sve strane u Funtani, pa će se oni malo veći odlično proveseliti uz Laguna Band i Funbox Band, dok će svi posjetitelji moći istražiti i smotru istarskih poljoprivrednih proizvoda u organizaciji Udruge “Istarska web tržnica”.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email