NEWS
Best of Poreč

I Poreč uspio organizirati odbor za doček i ispraćaj legendarnog Veljka Rogošića

27.06.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / I Poreč uspio organizirati odbor za doček i ispraćaj legendarnog Veljka Rogošića
439swim3.jpg

Prema informacijama organizatora za Istru, zahvaljujući prije svega efikasnosti gradonačelnika Štifanića i nekolicine suradnika, uspjelo se osigurati pokriće troškova dočeka i ispraćaja te jednodnevnog smještaja ekipe Veljka Rogošića. Prema istim informacijama, Gradsko vijeće odobrilo je 8.000 kn za pokrivanje navedenih troškova. No, do sada ništa nije rečeno hoće li naš Grad uplatiti minimalnih 5.000 kn u donacijski fond maratona Savudrija – Prevlaka.

Valja napomenuti da su zamolba za sponzorstvo kao i cjenik reklama dostavljeni Gradu još polovicom travnja 2005., kao i ostalim gradovima i općinama u Istri.

Prema predviđenom programu, Veljko Rogošić bi u Poreč trebao doplivati 2.7. (subota) između 11:30 i 12 sati iz Novigrada, a doček će biti na Rivi ispred ljetne pozornice. Svi zainteresirani mogu otplivati posljednih 600-injak metara sa Rogošićem počevši od svjetionika na lukobranu otoka Sv. Nikola.

3. srpnja Rogošić nastavlja svoje plivanje prema Rovinju iz Poreča u 9 ujutro.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani