NEWS

Humanitarni program Valamar Rivijere „Tisuću dana na Jadranskom moru“ nagrađen Ponosom Hrvatske

foto: M.Mijošek, Glas Istre
06.02.2017. 11:40; Učitavanja: 260; Početna / Gospodarstvo / Humanitarni program Valamar Rivijere „Tisuću dana na Jadranskom moru“ nagrađen Ponosom Hrvatske

Valamar Riviera prva je kompanija nagrađena s Ponosom Hrvatske – prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju građani 

Vodećoj domaćoj turističkoj kompaniji Valamar Rivijeri, u petak je dodijeljena nagrada Ponos Hrvatske za humanitarni program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ kojim Valamar osigurava besplatna ljetovanja za djecu bez roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, te djecu s posebnim potrebama i zdravstvenim poteškoćama. „Tisuću dana na Jadranskom moru“ provodi se treću godinu i do sada je u Valamarovim objektima besplatno ljetovalo više od tisuću djece.

03.02.2017., Plaza event centar, Zagreb – Svecana 12. dodjela nagrade Ponos Hrvatske herojima koji su svojom hrabroscu, humanoscu, postenjem i dobrotom obiljezili 2016. Svojim su djelima i dobrim namjerama stvarali pozitivno ozracje na lokalnoj i siroj razini te pokazali kako je ljudskost jedina trajna vrijednost. Valamar Riviera tijekom tri godine, koliko provode akciju Tisucu dana na Jadranskome moru, u hotelima diljem obale ugostili su vise od 1000 djece teskog zdravstvenog stanja ili iz siromasnih obitelji. Mnogi od tih malisana prvi su put bili na moru. Ivana Budin Arhanic, potpredsjednica za razvoj tvrtke Valamar Riviera.
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

„Za veliku većinu djece koja su u okviru programa Tisuću dana na Jadranu boravila u Valamaru, ovo je bio prvi susret s morem, prvo ljetovanje i prvi boravak u hotelu. Djeca su neizmjerno oduševljena ovim iskustvom i njihova pozitivna energija se višestruko vraća svim zaposlenicima u hotelu kao i svima koji su uključeni u ovaj projekt. Reakcije oduševljenja i pozitivne energije ove djece, trebale bi sve nas koji radimo u turizmu motivirati da omogućimo da u Hrvatskoj nema djece koja nikada nisu bila na moru”  na svečanoj je dodjeli nagrade Ponos Hrvatske, istaknula Ivana Budin Arhanić, predsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Rivijere.

„Tisuću dana na Jadranskom moru“ treću se godinu za redom provodi putem javnog natječaja, kojim se na sudjelovanje pozivaju sve javne institucije, ustanove i registrirane udruge koje rade s djecom. Prednost imaju djeca koja još nikada nisu bila na moru a boravak djece realizira se u pred i posezoni u Valamarovim objektima s tri ili četiri zvjezdice u Poreču, Rapcu, Krku i Dubrovniku. Djeca su svih uzrasta, od godinu dana do 18 godina, a posebnu vrijednost ovom programu daju zaposlenici Valamara, koji u nizu sportskih i zabavno-animacijskih aktivnosti sudjeluju volonterski kako bi djeci osigurali nezaboravan boravak u Valamarovim objektima.

Najveća domaća turistička kompanija Valamar Riviera prva je kompanija koja je nagrađena nagradom Ponos Hrvatske, kojom dvanaestu godinu za redom građani nagrađuju najhumanitarnija djela svojih sugrađana.

A.P. Valamar PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email