NEWS

Humanitarne akcije u OŠ Finida Poreč

287636499_5219922824753501_7006990763726238711_n
12.06.2022. 22:33; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Humanitarne akcije u OŠ Finida Poreč

Učenici, djelatnici i roditelji OŠ Finida tijekom ove četiri godine pokazuju svoju humanost, volju za pomaganjem i darivanjem, jer nije bogat onaj koji ima već onaj koji daje.

I ove školske godine naša škola odazvala se humanitarnim akcijama koje su pokrenute od strane Crvenog križa Poreč i Društva invalida Poreč.

Tako su se učenici uključili u mjesecu listopadu u akciju Crvenog križa „Solidarnost na djelu“ – kupnjom bona i na taj način su pomogli osobama u potrebi i spoznali solidarnost. 

U prosincu su učenici nesebično podržali akciju Društva invalida Poreč, kupnjom listića Novogodišnje lutrije, prihod je namijenjen za potrebe rada Mobilnog tima za pomoć najpotrebitijim članovima društva.

Učenici su još jednom, u siječnju, pokazali kako imaju veliko srce i sakupljanjem novčanih priloga pomogli obitelji Ćurko.

U mjesecu ožujku podržana je akcija prikupljanja prehrambenih i higijenskih potrepština za izbjeglice iz Ukrajine, sakupljena je velika količina potrepština i upućena Crvenom križu Poreč

Svim učenicima, roditeljima i djelatnicima OŠ Finida veliko hvala na humanosti, solidarnosti i podršci, bez svih vas ove hvale vrijedne akcije ne bi se mogle ostvariti.

Veliko hvala.

 

OŠ Finida

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email