NEWS

Hrvatska jača od Mađara

13.01.2006. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Hrvatska jača od Mađara

Hrvatski rukometaši ubilježili su pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici za skorašnje Europsko prvenstvo u Švicarskoj. U prvom nastupu na Croatia-Slovenia kupu Hrvatska je u Poreču s 33:30 (17:18) bila bolja od Mađara….

više o tome na stranicama VIP-net

Olimpijski pobjednici i svjetski doprvaci nisu blistali protiv Mađara, naporne pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo u Švicarskoj ostavile su traga na igračima, ali pobjeda hrvatske vrste nije bila upitna.

Gotovo rutinski su odabranici izbornika Line Červara upisali pobjedu i to praktički identičnim rezultatom kao i u polufinalu Olimpijskih igara. U Ateni smo Mađare pobijedili 33:31, a u Poreču 33:30. U cijeloj utakmici gosti su tek jednom vodili (18:17) i još dva puta imali neodlučeno (4:4, 16:16). ostatak utakmice protekao je u dominaciji Paklenih.

Najbolji igrač u hrvatskim redovima bio je povratnik nakon skoro dvije godine Renato Sulić sa sedam pogodaka, a još četiri igrača su postigla po pet pogodaka (Balić, Džomba, Vori, Metličić). Zanimljivo s crte smo postigli deset pogodaka, a s krila tek jedan. Džomba je ostale pogotke zabio iz sedmeraca … Više na iskon.hr

Iskon Internet/HINA

Print Friendly, PDF & Email