NEWS

HolidayCheck: Sedam Valamarovih hotela među najboljima u Hrvatskoj

Isabella Valamar Collection Island Resort
30.01.2024. 12:10; ; Početna / Gospodarstvo / HolidayCheck: Sedam Valamarovih hotela među najboljima u Hrvatskoj

Valamar Padova Hotel 4*, Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*, Valamar Parentino Hotel 4*, Valamar Tamaris Resort 4*, Valamar Bellevue Resort 4*, Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* i Valamar Girandella Designed for Adults dobitnici su HolidayCheck Award 2024.

Prema izboru korisnika najveće nezavisne platforme za rezerviranje te recenziranje smještaja HolidayCheck, sedam Valamarovih hotela svrstano je među 11 najboljih hotela u Hrvatskoj. Uz porečke hotele Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*, Valamar Parentino Hotel 4* i Valamar Tamaris Resort 4*, odabrani su i Valamar Bellevue Resort 4*, Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* i Valamar Girandella Designed for Adults smješteni u Rapcu, te Valamar Padova Hotel 4* na Rabu.

Nagrada HolidayCheck dodjeljuje se devetnaestu godinu za redom isključivo na temelju recenzija korisnika platforme odnosno gostiju i njihovog iskustva boravka u rezerviranom smještaju. U konkurenciju za nagradu ulaze isključivo oni hoteli koji su preporučeni od strane najmanje 90 posto gostiju koji su u njemu boravili. U protekloj godini HolidayCheck je prema izboru čitatelja odabrao 680 hotela iz 32 zemlje svijeta, među kojima se nalazi i sedam Valamarovih hotela u Hrvatskoj.

HolidayCheck Award potvrda je izvrsnosti usluge i kvalitete smještaja koju Valamar kontinuirano pruža svojim gostima posljednjih 70 godina. Čast nam je da je i ove godine veliki broj naših hotela, njih čak sedam prepoznato i uvršteno na popis najboljih hotela u Hrvatskoj. HolidayCheck najpopularnija je platforma među gostima na njemačkom govornom području čija smo omiljena destinacija dugi niz godina. Ova nagrada pokazatelj je uspješnog poslovanja koje ne bi bilo moguće bez naših vrijednih i predanih djelatnika te predstavlja dodatnu motivaciju za stvaranje novih uspjeha. Čestitam svima na još jednoj izvanrednoj godini”, izjavila je Tea Pestotnik Prebeg, direktorica sektora kvalitete i održivosti u Valamar Rivieri.

Valamar je u 70 godina poslovanja postao najveći investitor u hrvatskom turizmu te je prepoznat kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj s velikim brojem priznanja za izvrsnost u kvaliteti smještaja i usluga, ulaganjima u infrastrukturu, destinacije i zaposlenike te inicijative na području održivosti. U 2024. godini Valamar grupa investirat će sveukupno 82 milijuna eura u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email