NEWS
VALFRESCO sredina

Hodit, pit i zvide brojit u Višnjanu 21.6.2022.

280958727_5264130910321254_4954186047802835963_n
20.05.2022. 11:49; ; Početna / Najave / Hodit, pit i zvide brojit u Višnjanu 21.6.2022.
Dragi ljubitelji vina i zvijezda pozivamo vas u Višnjan i na Tičan 21.06.2022. na vrhunski enogastroastro događaj, jedini takav u Istri, a i šire. „hodit, pit i zvizde brojit“ je nastao u suradnji Općine Višnjan, TZO Višnjan, Zvjezdarnice Višnjan, Agro udruge Višnjan, višnjanskih vinara, poduzetnika, obrtnika i ugostitelja te članova Udruge Volim Višnjan.
 
Dođite na nezaboravan događaj „hodi, pit i zvizde brojit“ 21.06.2022. i uživajte u vinima višnjanskih vinara, domaćim proizvodima, ukusnim delicijama koje za vas pripremaju obrtnici i ugostitelji s područja Općine Višnjan, uz bogat program s kojim ćemo zajedno provesti najduži dan u godini i dočeti ljetni solsticij.
 
Dobrodošli ste svi, mali i veliki, na dvije ili četiri noge…važno je samo da želite uživati u jedinstvenom događaju i prepustiti se avanturi kakvu vam samo Višnjan i višnjanci mogu ponuditi.
 
PROGRAM:
Ovogodišnja čarobna avantura ‘’hodit, pit i zvizde brojit’’ 2022. izgledati će ovako:
1. DIO PROGRAMA (uz obveznu online rezervaciju):
Od 18 sati dolazak na Tičan gdje je za posjetitelje osiguran parking i prijevoz natrag do centra Višnjana odakle počinje avantura „hodit, pit i zvizde brojit“.
U Višnjanu se preuzimaju čaše i bonovi. Na prvom punktu u samom centru Višnjana počinjete sa degustacijom vina, (za najmlađe sudionike prirodni sok od bazge od lokalnog OPG-a) i preuzimate putni paketić lokalnih delicija. Nakon degustacije krećete pješke uz vodstvo članova udruge Volim Višnjan put Tičana. Šetnica je duga oko 4 kilometra te je prilagođena za sve uzraste.
Na pola puta u Lavanda parku u Deklevima u okruženju prirodnih ljepota očekuju vas nove degustacije i fini zalogajčići lokalnih delicija.
Po dolasku na Tičan slijedi degustacija i ukusni obrok pripremljen za uživanje pod zvjezdanim nebom.
 
2. DIO PROGRAMA:
Drugi dio programa počinje iza 21 sat na Tičanu uz slobodan ulaz, a namijenjen je svima željnim druženja na najduži dan u godini.
Program uključuje uživanje u bogatoj eno-gastro ponudi lokalnih vinara, obrtnika i ugostitelja po promotivnim cijenama, predavanje g Korada Korlevića, promatranje zvjezdanog neba kroz teleskop, interaktivni tematski sadržaj te zabavno-edukativne aktivnosti za djecu i paljenje krijesa.
 
Pozivaju se svi ljubitelji vina i zvijezda, a i svi ostali zainteresirani da dođu na ovaj nezaboravni događaj i uživaju u vinima višnjanskih vinara, ukusnim delicijama koje će pripremiti obrtnici i ugostitelji s područja Općine Višnjan, uz bogat program s kojim ćemo zajedno provesti najduži dan u godini i dočekati ljetni solsticij.
 
Za sudjelovanje obvezna je online rezervacija i prethodna uplata kotizacije.
Kotizacija iznosi 250,00 kn po osobi, djeca ne plaćaju. U kotizaciju je uključen: prijevoz od Tičana do Višnjana, čaša i torbica za čašu, pratnja šetača na relaciji Višnjan – Tičan, voda na punktovima, 7 vinskih degustacija i 3 jela.
 
Za sve koji žele „hodit, pit i zvizde brojit“ program počinje u 18 sati, a svoje mjesto morate osigurati putem prijave i uplate na račun najkasnije do 18.6.2022. Broj mjesta je ograničen.
 
Za prijave i uplate do 10.6.2022. godine PROMO kotizacija iznosi 200,00 kn po osobi.
 
Prijavnicu možete ispuniti putem sljedećeg linka: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf7HFjAj86y0…/viewform
Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna