NEWS
VALAMAR-S-sezona

Gradonačelnik Peršurić obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

20191231_180409 (1)
01.01.2020. 21:25; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik Peršurić obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić, zajedno sa svojim zamjenikom Eliom Štifanićem, obišao je u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu – Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Zavoda za Hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč.

– Tradicionalno obilazimo sve dežurne službe u novogodišnjoj noći, ne samo službe koje se brinu za našu sigurnost, nego i one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno kako za pojedince ili obitelji tako i za društvo u cjelini, rekao je gradonačelnik, dodavši kako će veliki dio posla odraditi i radnici komunalnog poduzeća Usluga Poreč pri uređenju grada, kao i prometni i komunalni redari.

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email