Gradonačelnik Peršurić i predsjednik Gradskog vijeća Jakus na uskršnjem prijemu kod nadbiskupa Kutleše

Persuric Kutlesa Jakus
02.04.2021. 13:43; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik Peršurić i predsjednik Gradskog vijeća Jakus na uskršnjem prijemu kod nadbiskupa Kutleše

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, nadbiskup koadjutor Splitsko-makarske nadbiskupije i apostolski upravitelj Porečko-pulske biskupije mons.dr. Dražen Kutleša održao je danas, 2. travnja 2021. prijem za gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića i predsjednika Gradskog vijeća Adriana Jakusa. Tom se prigodom porečki gradonačelnik zahvalio Biskupiji na uijek dobroj suradnji i podršci, kao i uključenosti u zajedničke projekte u korist građana i vjernika Poreča.

Povodom Uskrsa, nadbiskup je svim vjernicima i svim ljudima dobre volje zaželio obilje mira, radosti, sreće i Božjeg blagoslova.

 – Uskrs se ostvaruje svaki put kad čovjek prihvaća drugog čovjeka, kad mu pomaže, osobito ako je u nevolji, bolestan ili sam, kada druge ne osuđuje, oprašta i moli za oproštenje, kad se žrtvuje i moli za druge, nesebično ljubi druge, ljubi Boga. Svim vjernicima i svim ljudima dobre volje želim obilje mira, radosti, zdravlja, požrtvovnosti i sreće te Božjeg blagoslova za Uskrs, rekao je nadbiskup.

 

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email