NEWS

Gradonačelnik održao prijem za svjetske prvakinje, porečke kuglačice Marijanu Liović i Natašu Ravnić

1 (41)
13.06.2019. 21:59; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik održao prijem za svjetske prvakinje, porečke kuglačice Marijanu Liović i Natašu Ravnić

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je danas, 13. lipnja 2019. prijem za svjetske prvakinje u kuglanju – Marijanu Liović i Natašu Ravnić koje su ovo odličje osvojile kao dio reprezentacije Hrvatske. Prijemu se pridružila i najbolja ženska ekipa Istarske županije – njihov matični klub, porečki Ženski kuglački klub Istra.

Uz igračice, na prijemu je bila i trenerica Ružica Močibob te predsjednik kluba Marino Poropat.

Gradonačelnik je zahvalio prvakinjama, ali i cijelom klubu na konstantnim vrhunskim rezultatima. – Vi ste nas već i navikli da od vas očekujemo vrhunske rezultate, ali mi je posebno drago da svojim rezultatima i timskim radom pokazujete ono najbolje što sport nudi, a istovremeno nam dajete mogućnost da se kao grad vašim uspjesima veselimo kao da su i naši.

Podsjetimo, Liović i Ravnić ove su godine u češkom gradu Rokycany u finalu pobijedile reprezentaciju Mađarske za zlatno odličje i veliki uspjeh kako hrvatskog, tako i istarskog te porečkog sporta. Liović je ovo bio sedmi nastup s reprezentacijom na Svjetskim prvenstvima, dok je Ravnić ovo bio peti nastup za redom. ŽKK Istra Poreč ove je godine na županijskoj dodjeli priznanja u sportu proglašena najboljom ženskom ekipom, a proglašena je i najboljom ekipom i na Danu porečkog sporta.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email