NEWS
Best of Poreč

Gradonačelnik Loris Peršurić održao tradicionalni prijem za ravnateljice i direktorice gradskih tvrtki i ustanova povodom Dana žena

Loris Peršurić, Elio Štifanić i ravnateljice i direktorice
08.03.2021. 14:04; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik Loris Peršurić održao tradicionalni prijem za ravnateljice i direktorice gradskih tvrtki i ustanova povodom Dana žena

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić već tradicionalno, povodom Dana žena, organizira prijem za ravnateljice i direktorice gradskih ustanova i poduzeća, a Poreč je jedan od rijetkih gradova koji na čelu gotovo svih gradskih ustanova i poduzeća ima žene. Primanju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić, a događanje održano u Istarskoj sabornici.

– Zahvaljujem vam svima na suradnji, pogotovo u proteklih godinu dana – izazovnih, zahtjevnih i nepredvidivih za sve nas. Slobodno mogu reći da žene vode Poreč, jer na čelu 15 od 19 ustanova su upravo žene, pola gradskih upravnih odjela vode žene, a tu su i moje dvije zamjenice. Neke od vas su na ovim pozicijama dugi niz godina i već ste postale sinonimom za ustanove koje vodite, dok su neke od vas u samom početku i tek stvarate svoje priče i projekte. Ipak, ono što vam je svima zajedničko je da radite za jedno zajedničko dobro, da ste odlične i pouzdane suradnice, da ste odgovorne u svojem poslu. Želim vam se zahvaliti na suradnji u godini koja je za nama, jer je zahvaljujući vašem trudu i angažmanu naš grad ostvario velike rezultate i radi na planovima za dalje, rekao je gradonačelnik na prijemu.

Na prijemu okupile su se zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović, pročelnice Nataša Simonelli i Morena Mičetić Fabić, ujedno i direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč, ravnateljice OŠ Poreč Marija Mufić Santin, OŠ Finida Anita Sijerković Radin, TOŠ Bernardo Parentin Ester Zarli, Umjetničke škole Sanjica Sara Radetić, Dječjeg vrtića Radost Divna Radola, Doma za starije i nemoćne i trgovačkog društva Dom Poreč, Tihana Mikulčić, Zdravog grada Poreč Nataša Basanić Čuš, Gradske knjižnice Irides Zović, Zavičajnog muzeja Poreštine Elena Uljančić, direktorica poduzeća Parentium Gordana Lalić i poduzeća Stan Nadija Mendica, te potpredsjednica Gradskog vijeća Gordana Šušljik. Uz njih, tu su i zamjenica gradonačelnika Sanja Oplanić, pročelnica Vesna Kordić, ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Poreč Snježana Radetić, DV-a Paperino Nataša Musizza, te gradska vijećnica Dolores Gherisinch, koje su bile službeno odsutne.

Prisutne su zahvalile na prijemu i znaku pažnje, iako je komunikacija praktično svakodnevna, a suradnja vrlo dobra. Naglasile su važnost podrške koju ostvaruju u radu s gradskom upravom i gradonačelnikom, pogotovo u izazovnijim situacijama i projektima koji kreću iz ničega i stvaraju nešto novo za grad.

-Hvala vam što kreirate Poreč kao grad s najboljom kvalitetom života u zemlji, zaključio je gradonačelnik na kraju prijema.

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani