NEWS
VALAMAR-S-sezona

Gradi se novo sportsko igralište u ulici I. G. Kovačića, obnova signalizacija na polivalentnim igralištima u Musaležu, Varvarima i Velenikima

radovi u I.G. Kovaciac
19.05.2021. 19:32; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Gradi se novo sportsko igralište u ulici I. G. Kovačića, obnova signalizacija na polivalentnim igralištima u Musaležu, Varvarima i Velenikima

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s uređenjem dječjih i polivalentnih igrališta na području grada i prigradskih naselja. Ovih se dana odvijaju radovi na izgradnji novog polivalentnog igrališta u ulici I. G. Kovačića u naselju Bolnica, koje će biti opremljeno golovima i koševima, površine oko 200 metara kvadratnih.

U tijeku je obnova signalizacije na polivalentnim igralištima u naseljima Musalež, Varvari i Veleniki. Obnavljaju se linije koje označavaju konture i elemente rukometnog ili malonogometnog terena u bijeloj boji, te košarkaškog terena u žutoj boji.

Na svim igralištima kontinuirano se provodi redovno održavanje koje obuhvaća kontrolu sprava na dječjim igralištima, zamjenu dotrajalih i oštećenih dijelova igrala i klupa, te opreme na polivalentnim igralištima, a Grad Poreč-Parenzo i UO za komunalni sustav i dalje nastavljaju s njihovim uređenjem, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana.

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email