NEWS

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju na temu internet poslovanja

12.01.2017. 14:33; ; Početna / Obavijesti / Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju na temu internet poslovanja

Grad Poreč-Parenzo u okviru svog plana održavanja niza edukacija i manifestacija za poduzetnike organizira dvodnevnu edukaciju na temu „Internet poslovanje“, koja će se održati u ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja 2017. od 11,00 do 16,00 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima, studentima, nezaposlenim osobama i svim drugim zainteresiranim osobama s područja Grada Poreča-Parenzo koje žele unaprijediti znanja iz e-poslovanja, internet marketinga, izrade web stranica i drugih suvremenih alata korisnih u svim djelatnostima.

Sadržaj edukacije:

–              E-poslovanje

–              Internet marketing, internet PR i analitika

–              Izrada web stranica i upravljanje sadržajem

Tijekom edukacije, polaznici će naučiti osnove internet poslovanja i razlika između internet i e- oglašavanja, te osnovne pravne okvire unutar kojih se mora djelovati. Kod samih internet stranica, polaznici će se pozabaviti kupnjom domena, izradom (besplatnom)Internet stranica, kao i pravila registracija domene.

Važan dio radionice bit će internet marketing – kako prepoznati vlastite, ciljane publike, kako odraditi internet oglašavanje uz minimalan trošak, biti prisutan na pravim mjestima, koji su oglasni prostori prikladni za ciljanu publiku. Uz oglašavanje, potrebno je pratiti i postignute rezultate analizom kampanje, a polaznici će naučiti i koje su najčešće pogreške prilikom izrade analiza, koje su aplikacije korisne za izradu, te kako donositi zaključke uspoređujući svoje rezultate s rezultatima konkurencije.

Kako bi se sve navedeno moglo i ostvariti, potrebno je napraviti poslovni plan, definirati u što je sve potrebno investirati ali i znati sve o sigurnosti poslovanja putem interneta, a učit će se i organizirati internet prodaju te načine plaćanja.

Predavač na besplatnoj dvodnevnoj edukaciji Grada Poreča-Parenzo bit će Siniša Begović, MBA, koji se kroz svoju dugogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora, a na regionalnoj razini voditelja Web & e-Commerce odjela, te direktora sektora e-prodaje velikih hrvatskih tvrtki. Nakon diplome novinarstva, usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Autor je više desetaka stručnih članaka, te je urednik i koautor knjiga o e-poslovanju sufinanciranih od  EU I MINPO RH. Certificirani je Google AdWords profesionalac, Adobe Web Site designer, te e-business i e-commerce CEC™ konzultant.

Informativni dan je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na www.porec.hr pošalju na e-mail: [email protected]  do popunjenja broja sudionika, odnosno, najkasnije do četvrtka, 26. siječnja 2017.                                                          

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

Prijavnica

Print Friendly, PDF & Email