NEWS
Ljekarna

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju „Izrada modernih digitalnih proizvoda“ u Poduzetničkom inkubatoru

Poduzetnicki inkubator
20.06.2017. 14:19; ; Početna / Obavijesti / Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju „Izrada modernih digitalnih proizvoda“ u Poduzetničkom inkubatoru

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju „Izrada modernih digitalnih proizvoda“, koja će biti održana u četvrtak, 30. lipnja 2017. s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a. Predviđeno trajanje programa je jedan sat.

Besplatna edukacija namijenjena je primarno poduzetnicima, programerima i dizajnerima ali i drugima koje zanimaju digitalni proizvodi, „user experience“ dizajn, te nove tehnologije.

Ovo predavanje prikazat će važnost kvalitetnih digitalnih proizvoda i njihov veliki utjecaj na biznis i društvo, te kako iskoristiti odgovarajuće digitalne alate za uspjeh svog brenda.

Predavač na jednodnevnoj edukaciji Grada Poreča-Parenzo bit će Sebastian Santrač, suosnivač ALT digitalne agencije, a edukacija je besplatna za sve sudionike, s obaveznom prijavom  zbog  ograničenog broja sudionika.

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na www.porec.hr  pošalju na e-mail: [email protected]  do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do srijede, 28. lipnja 2017.

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

PRIJAVNICA za edukativnu radionicu 30.06.2017

Print Friendly, PDF & Email