NEWS

Grad Poreč objavio anketu za građane o oblicima rješavanja stambenog pitanja

Porec marina
02.02.2023. 19:05; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Grad Poreč objavio anketu za građane o oblicima rješavanja stambenog pitanja

Kako bi odgovorili na potrebe sugrađana ali i zajednice u cijelosti, a temeljem inicijative iznesene na 14. sjednici Gradskog vijeća, Grad Poreč-Parenzo provodi anketu među građanima o rješavanju stambenog pitanja, u kojoj im je ponuđeno da odaberu koje od pet opcija smatraju najpoželjnijom kao budući program Grada Poreča-Parenzo.

Podsjetimo, Grad Poreč-Parenzo je nakon provedenog POS programa, protekle četiri godine subvencionirao kupovinu stana za oko deset obitelji godišnje. S obzirom na to da se taj program privodi kraju, želja je kroz suradnju s građanima doći do najpoželjnijeg novog modela rješavanja stambenog pitanja porečkih mladih i obitelji.

Pozivaju se građani s područja Poreča i pripadajućih naselja da tijekom idućih 15 dana ispune anketu na ovom LINKU.

Ispunjavanjem ankete dajete privolu Gradu Poreču-Parenzo za prikupljanje i obradu svojih podataka u svrhu ispitivanja potreba ispitanika o oblicima rješavanja stambenog pitanja. Grad Poreč-Parenzo sve će vaše navedene osobne podatke evidentirati i zaštititi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Općom Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti podataka.

Grad Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email