NEWS
valfresco

Grad Poreč nastavlja komunalne radove po mjesnim odborima Poreča

11.10.2019. 20:41; Učitavanja: 308; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Grad Poreč nastavlja komunalne radove po mjesnim odborima Poreča
1 (66)

Nastavljaju se komunalni radovi u svim mjesnim odborima na području Poreča i okolice, sukladno dogovoru s mjesnim odborima i građanima.

Tako se trenutno dovršavaju pripremni radovi za asfaltiranje prometnice koja spaja naselja Buići i Radoši u dužini od 250 metara. Osim što će stanovnici naselja Radoši dobiti kvalitetan alternativni pravac za prometovanje prema navedenom naselju, bit će olakšana i cirkulacija školskog autobusa koji vozi trasom na kojoj se trenutno izvode radovi.

Osim na navedenoj lokaciji radovi se izvode i u Ulici Stipe Rajka  gdje se gradi pješačka staza u dužini od 130 metara te se postojeći nogostupi prilagođavaju za osobe smanjene pokretljivosti dok se u naselju Mihatovići trenutno asfaltira nerazvrstana prometnica u dužini od 80 m između kućnih brojeva 36 i 37.

Izvođač radova je poduzeće Cesta d.o.o., a radovi se izvode u sklopu ugovora o izvođenju asfalterskih radova na području Grada Poreča-Parenzo za 2019. godinu. Investitor je Grad Poreč-Parenzo.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email