NEWS

Grad Poreč daruje najmlađe u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna od 6. do 12. listopada

03.10.2014. 11:52; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Grad Poreč daruje najmlađe u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna od 6. do 12. listopada
children

Ove se godine Dječji tjedan diljem Hrvatske odvija od 6. do 12. listopada, a Grad Poreč-Parenzo već se tradicionalno, posljednjih desetak godina, pridružuje obilježavanju darujući svoje mališane prigodnim programima i darovima. Riječ je o besplatnim kazališnim i kino predstavama, te majicama za prvašiće porečkih osnovnih škola, koje i ove godine očekuju najmlađe.

Prvi je termin zakazan u utorak 7. listopada kada Grad Poreč-Parenzo poklanja učenicima nižih razreda i svoj djeci Poreča, njih preko tisuću, besplatne projekcije animiranog filma „Avioni: Nebeski vatrogasci“.

U četvrtak 9. listopada zamjenica gradonačelnika Grada Poreč-Parenzo Nadia Štifanić Dobrilović obići će sve prve razrede u porečkim osnovnim školama i tom prigodom podijeliti majice za 177 prvašića i njihovih osam učiteljica.

U petak 10. listopada, na programu je kazališna predstava „Carevo novo ruho“ koju će u gradskom kazalištu izvesti porečki kazališni ansambl Mrki teatar, a namijenjena je za oko 450 djece predškolskog uzrasta.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email