NEWS
Best of Poreč

Gosti svih generacija ovog tjedna u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

dom-2
03.10.2016. 14:26; ; Početna / Novosti / Gosti svih generacija ovog tjedna u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba i 9. godišnjice otvaranja Doma za starije i nemoćne osobe u Poreču, zamjenica gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo Nadia Štifanić Dobrilović posjetila je u petak, 30. rujna 2016. Dom i njegove korisnike ,te im tom prilikom čestitala i poželjela što više veselih trenutaka. Pohvalila je, također, i napore svih onih koji korisnicima uljepšavaju i olakšavaju vrijeme u Domu.

Prigodnim programom u petak i službeno je počeo „Tjedan međugeneracijske solidarnosti i volonterstva u Poreču“, koji će tijekom ovog tjedna okupiti goste svih generacija u Domu. Druženjem s korisnicima želi se potaknuti međugeneracijska solidarnosta, uključivanje starijih osoba u život zajednice kao važnih članova društva, te razvijanje volonterstva.

Uz zamjenicu gradonačelnika, na obilježavanju Međunarodnog dana starijih osoba bili su i ravnatelj doma Mario Laković, član UV Doma Lino Dobrila te stručna voditeljica Sandra Čakić Kuhar, kao i ostali zaposlenici i volonteri Doma koji su vrijedno radili na pripremanju zabavnog programa.

Obilježavanje „Tjedna međugeneracijske solidarnosti i volonterstva u Poreču“ nastavlja se i ovaj tjedan sljedećim programom:

Ponedjeljak, 3. listopada 2016.

 

u 11,00 sati

 

 

Gostovanje djece iz Dječjeg vrtića „Crvenkapica“ uz prigodni program

 

Utorak, 4. listopada 2016.

 

u 16,00 sati

 

 

Zajednička kreativna radionica volontera i korisnika

Srijeda, 5. listopada 2016.

 

u 11,00 sati

 

 

Gostovanje učenika Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“ – Scuola elementare italiana “Bernardo Parentin“ Parenzo uz prigodni program

 

Četvrtak, 6. listopada 2016.

 

u 11,00 sati

 

 

Zajednička tombola učenika Srednje škole Mate Balote iz Poreča i korisnika Doma

 

Petak, 7. listopada 2016.

 

u 11,00 sati

 

 

Gostovanje učenika Osnovne škole Joakima Rakovca iz Sv. Lovreča uz prigodni program.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani