Gordon Ramsey i David Skoko 19. rujna zajedno kuhaju na National Geographicu, u istarskoj epizodi Ramseyeve serije Uncharted

2021-09-13_09h13_09
13.09.2021. 09:15; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Gordon Ramsey i David Skoko 19. rujna zajedno kuhaju na National Geographicu, u istarskoj epizodi Ramseyeve serije Uncharted

Iduće nedjelje, 19. rujna 2021. u 21 sat National Geographic na hrvatskom prikazat će epizodu o Istri, iz treće sezone serije Uncharted Gordona Ramseya posvećene manje poznatim svjetskim kuhinjama, donosi plavakamenica.hr.

Kroz peruansku kuhinju u epizodi emitiranoj u prvoj sezoni Ramseya je vodio veliki Virgilio Martinez, a s istarskom ga kuhinjom upoznaje David Skoko, najvažniji hrvatski medijski chef.

Moći ćemo, među ostalim, vidjeti kako su Ramsey, Skoko i Skokin otac u malom čamcu dizali parangale za ugore, pa su ulovili tridesetak kilograma ugora. Na rovinjskoj su rivi Skoko i Ramsey priredili show cooking: na roštiljima su pekli ribe i sipe.

Osim što se družio sa Skokom i njegovom obitelji, Gordon Ramsey u Istri je posjetio čuvenu siranu Kumparička i obitelj koja uzgaja magarce, a nije, naravno, mogao izbjeći potragu za tartufima.

Uncharted o Istri na američkom je National Geographicu prikazan krajem proljeća. Uncharted je prilično uzbudljiva serija kojom je Ramsey oživio svoju televizijsku karijeru.

Ramsey, koji je i jedan od producenata ovog američkog projekta, s Uncharted je svjesno ušao u Bourdainovo područje; pojedine epizode, poput onih o Peruu, Laosu ili Maroku, pune su socioloških pa i političkih izjava i asocijacija. Međutim, Uncharted  je prije svega izvrsno snimljen putopisni show o hrani. Zanimljivo je da će u nedjelju 19. rujna National Geographic emitirati još dvije emisije o Hrvatskoj.

Print Friendly, PDF & Email