VALFRESCO S-170422

Godišnja izložba ‘(P)Ogledi’ KAF Sv. Lovreč – najbrojnija klupska izložba u Hrvatskoj za 2018. godinu!

pozivnicav2
20.12.2018. 13:30; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Godišnja izložba ‘(P)Ogledi’ KAF Sv. Lovreč – najbrojnija klupska izložba u Hrvatskoj za 2018. godinu!

U srijedu, 26. prosinca u 16:30, svečano se otvara u Galeriji ‘Placa’  godišnja kolektivna izložba članstva Kluba amaterske fotografije Sv.Lovreč. Već tradicionalno, kao svojevrsna uvertira u poznatu regionalnu manifestaciju ‘Žive jaslice u Sv.Lovreču’ , mnogobrojno članstvo kluba ima privilegiju otvoriti, tu po mnogočemu jedinstvenu fotografsku izložbu.

Prije svega, činjenicom da je ova izložba najveća po broju autora jednog foto-kluba koji izlaže na jednom mjestu, u Hrvatskoj u godini koja je na izmaku.

Čak 61 autorica i autora izrazit će svoje fotografsko viđenje i oglede svojih radova, na uvid svim znatiželjnima. Stoga je i ime dvoznačno i dvosmisleno: (P)Ogledi.

Uz to, na 2 kata ove galerije bit će predstavljene fotografije koje su svi autori redom odlučni da dobrotvornom akcijom doniraju svoje fotografije. U cilju poboljšavanja kvalitete učenika-putnika lovrečke osnovne škole,  prikupljati će sredstva i usmjerit će se izgradnji čekaonice u neposrednoj blizini osnovne škole. Na taj način omogućit će onim učenicima koji čekaju prijevoz, zaštitu od atmosferskih (ne)prilika.

Galerija ‘Placa’ u naredna 2 tjedna bit će otvorena posjetiteljima, ali i ljudima koji žele pomoći u realizaciji dobrotvornog projekta.

Vrata galerije bit će svakodnevno otvorena u vremenu od 17 do 19 sati, a u vrijeme uprizorenja ‘živih jaslica’ i do 20 sati .

Print Friendly, PDF & Email