NEWS

Glovo aplikacija za dostavu hrane, ali i brojnih drugih proizvoda od danas je dostupna u Rovinju i Poreču

glovo
21.10.2021. 22:16; ; Početna / Gospodarstvo / Glovo aplikacija za dostavu hrane, ali i brojnih drugih proizvoda od danas je dostupna u Rovinju i Poreču

Na listi gradova koji od danas mogu bezbrižno naručivati hranu putem Glovo aplikacije od danas se nalaze dva istarska grada – Rovinj i Poreč.

Uz Glovo aplikaciju građani Rovinja i Poreča u ovim pohladnim jesenskim danima moći će uživati u omiljenim jelima u udobnosti svog doma. Glovo dostavlja hranu na željenu adresu uz maksimalnu uštedu vremena, a širenjem na područje Poreča i Rovinja, Glovo je zabilježio prisutnost u 22, odnosno 23 hrvatska grada, i to samo u dvije i pol godine poslovanja u Hrvatskoj.

Za sve nove korisnike aplikacije, Glovo ima posebnu akciju povodom dolaska u ova dva grada. Građani Poreča i Rovinja koji preuzmu Glovo aplikaciju i prilikom prve dvije narudžbe upišu promotivni kod GLOVOVOLIPOREC (za stanovnike Poreča), odnosno GLOVOVOLIROVINJ (za stanovnike Rovinja) ostvaruju 50 kuna popusta, odnosno dva puta po 25 kuna.

Bogata i raznovrsna ponuda restorana, supermarketa, maloprodajnih trgovina i drogerija dostupna je građanima gradova diljem Hrvatske – Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Karlovca, Varaždina, Velike Gorice, Dubrovnika, Šibenika, Samobora, Vinkovaca, Imotskog, Čakovca, Vukovara, Sinja, Bjelovara, Đakova, Poreča i Rovinja.

„Brzina kojom smo u nešto više od dvije godine dosegnuli brojku od 23 grada u kojima je Glovo prisutan pokazatelj je uspješnosti aplikacije, ali i našeg brzog odgovora na zahtjev korisnika te promjene potrošačkih navika. Kontinuirano unaprjeđujemo postojeću uslugu i nastavljamo širiti poslovanje, ovaj put u Istri koja je mnogima omiljeno gastronomsko odredište“, poručili su iz Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih tehnoloških platformi koja djeluje u industriji dostave na zahtjev. Osnovan u Barceloni 2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Podsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa, ljekarnama gdje to zakon dopušta te maloprodajnim trgovinama, uz to ima i kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god zažele.

Print Friendly, PDF & Email