NEWS
Best of Poreč

Glas Istre: Turistička fešta u Taru dobro posječena

05.09.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Glas Istre: Turistička fešta u Taru dobro posječena
337Tar1.jpg

Turistička fešta koja svake godine simbolički zatvara sve one održane tijekom ljeta u turističkim i okolnim mjestima svakako je ona u Taru. Mjesto je to gdje se sliju rijeke mladih i starih i tijekom tri dana, prvog vikenda u mjesecu, odlično zabavljaju. Gosti ugodno provedu posljednje dane ljeta, domaći se nakon napornog sezonskog rada malo zabave, a mladi uvijek dođu na svoje s prilagođenim im programom.

Fešta koju je organizirala ovdašnja Turistička zajednica u suradnji s Mjesnim odborom počela je u petak cjelonoćnim disko programom mladima omiljenog Radija Company i još omiljenijeg novinara i voditelja Alexa Binija. Očekivano puno kraći nastup gostiju iz Italije protegnuo se do rane zore, a neumorni je Bini s pozornice ponavljao da moraju raditi do pet jer je tako napisano u »Glasu Istre«! Naravno da su ove izjave bile ispraćene gromoglasnim odobravanjem pa su neki došli kući u vrijeme kada su njihovi roditelji već razmišljali o marendi na poslu.

Subota je bila u znaku nekoliko sportskih nadmetanja, održan je koncert pjevačkog zbora Fratelanza Zajednice Talijana iz Rijeke te tarskih pjevača, a uvečer je za dobru zabavu bio zadužen Dražen Zečić s Fair Play Bandom. Za odlično raspoloženje bile su, dakako, zaslužne i atraktivne plesačice iz Brazila.

V. Md.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani