NEWS

Gimnastičarke KREG Galatea (Funtana-Vrsar) nastavljaju seriju uspješnih nastupa na međunarodnim natjecanjima

kreg-1
25.09.2019. 08:21; Učitavanja: 158; Početna / Novosti / Okolne općine / Gimnastičarke KREG Galatea (Funtana-Vrsar) nastavljaju seriju uspješnih nastupa na međunarodnim natjecanjima

Članice kluba ritmičko estetske gimnastike KREG Galatea iz Funtane proteklog su vikenda nastupile na međunarodnom turniru u mađarskome Pečuhu XVII. Pesc Cup Hungary.

Najmlađa natjecateljica Viktorija Rakovac osvojila je peto mjesto u kategoriji B 2011. godišta s vježbom bez rekvizita, Tereza Čehić srebrno odličje u kategoriji B light 2008. godišta u vježbi s obručem. Pia Kovačić osvojila je  drugo mjesto u vježbi s obručem, i treće mjesto s vježbom lopte i to u kategoriji B 2007. godišta. Nikol Ivetić, natjecateljica u kategoriji B 2005. godišta, plasirala se na drugo mjesto u vježbi s obručem, a na treće mjesto u vježbi s loptom.

Iz KREG Galatea trenerice pozivaju sve djevojčice da se pridruže klubu u novoj sezoni i upoznaju ovaj predivan sport koji razvija osjećaj za ritam, muzikalnost, pravilno držanje, elegantno oblikovane mišiće, fleksibilnost cijelog tijela, gracioznost pokreta, i to utorkom i četvrtkom od 17 sati u dvorani Intersport, ili kontaktom trenerici Anji na broj 091 1158 569.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email