NEWS

GIMNASTIČARKE KLUBA KREG GALATEA NASTAVLJAJU NIZATI USPJEHE – Galateice se vratile s pregršt medalja iz Izole

IMG_7684
17.05.2024. 18:28; ; Početna / Sport i rekreacija / GIMNASTIČARKE KLUBA KREG GALATEA NASTAVLJAJU NIZATI USPJEHE – Galateice se vratile s pregršt medalja iz Izole

Proteklog vikenda u Izoli se održao Juna cup na kojem su nastupile gimnastičarke kluba KREG Galatea (Funtana-Vrsar) te ostvarile odlične rezultate.

Prvog dana natjecanja, u subotu 11. svibnja, natjecale su Iana Benčić i Umma Ramadani.
Iana Benčić natjecala se u kategoriji Junior A te ostvarila izvrsno 2. mjesto u vježbi s trakom i 3. mjesto u vježbi s obručem.
U kategoriji 2011 A natjecala se Umma Ramadani i osvojila odlično 2. mjesto u vježbi s obručem te 5. mjesto u vježbi s čunjevima.

Drugog dana natjecanja, u nedjelju 12. svibnja, nastupale su mlađe gimnastičarke kluba. U kategoriji 2016B light u vježbi bez rekvizita nastupala je Mia Benčić i osvojila 1. mjesto te Victoria Jovanovski s osvojenim 3. mjestom.
Lana Đurić natjecala se u kategoriji 2015B light i osvojila 1. mjesto u višeboju i 1. mjesto u vježbi s obručem. U kategoriji 2014B light gimnastičarka Erina Abdiu osvojila je 1. mjesto u višeboju, 1. mjesto u vježbi bez rekvizita i 1. mjesto u vježbi s loptom.
Stefani Valenta osvojila je 2. mjesto u višeboju, 2. mjesto u vježbi bez rekvizita i 1. mjesto u vježbi s vijačom. Aurora Jelaš osvojila je 3. mjesto u višeboju i 1. mjesto u vježbi s obručem. Nina Lucija Dobša osvojila je 2. mjesto u vježbi s loptom. U kategoriji 2013B light natjecala se Lena Stanislava Mrkobrada te osvojila 1. mjesto i višeboju, 1. mjesto u vježbi s obručem i 1. mjesto u vježbi s loptom.
U istoj kategoriji natjecala se Gala Velenik i osvojila 2. mjesto u višeboju, 2. mjesto u vježbi s obručem i 2. mjesto u vježbi s loptom.

Na predstojećem Europskom prvenstvu koje će se održati u Budimpešti od 22. do 26. svibnja natjecati će juniorka Iana Benčić sa dva rekvizita, obručem i trakom, kojoj ovim putem želimo odličan uspjeh.

KREG

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email