FlixBus povećava frekvenciju polazaka, dodaje nove destinacije te ponovno uspostavlja vezu s Mađarskom

14.07.2020. 11:53; ; Početna / Gospodarstvo / FlixBus povećava frekvenciju polazaka, dodaje nove destinacije te ponovno uspostavlja vezu s Mađarskom

Ponovnim uspostavljanjem zelene mreže diljem Europe te povezivanjem Hrvatske s brojnim europskim destinacijama, FlixBus vraća autobusnom prijevozu putnika važnu ulogu i tijekom ove turističke sezone. U skladu s povećanim interesom putnika za putovanjima u smjeru Kvarnera i Istre, FlixBus od 17.7. uvodi nove destinacije i povećava frekventnost polazaka. Rijeka, Crikvenica i Opatija dodatno se povezuju s Münchenom i Berlinom, a prema Münchenu uvode se i dodatne noćne linije koje su zbog ljetnih vrućina te nešto kraćeg putovanja vrlo tražene. Isto tako, putnicima su na raspolaganju dnevne i noćne linije koje Pulu, Rovinj i Rijeku ponovno direktno povezuju s Bečom i Budimpeštom dok se na relaciji Prag – Rijeka traži sjedalo više.

˝FlixBus se kao snažni europski brend, zahvaljujući svojoj širokoj mreži, visokoj frekventnosti te pristupačnoj i kvalitetnoj usluzi tijekom svih ovih godina, nametnuo kao važan segment u razvoju turističke ponude Hrvatske. I u ovim, svima nama izazovnim vremenima, nastojimo pozitivno odgovoriti na potrebe naših putnika za putovanjem te svoju ponudu uz poštivanje svih sigurnosnih mjera konstantno nadopunjivati. ˝  izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

 Gradovi Istre i Kvarnera trenutno su povezani sa Slovenijom, Austrijom, Njemačkom, Češkom i Mađarskom. Upravo direktnim povezivanjem s destinacijama poput Ljubljane, Maribora, Münchena, Berlina, Praga, Beča ili Budimpešte putnicima je omogućena laka dostupnost po pristupačnim cijenama, a Rijeka je uz Zagreb i Split najfrekventnije čvorište FlixBusa i ove sezone.

Sve dostupne destinacije, polasci i cijene mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili aplikacije.

Kako bi se smanjio nepotreban fizički kontakt te izbjegli dugački redovi, putnike se potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti koristeći online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Prije samog putovanja radi svoje kao i sigurnosti ostalih putnika potrebno je provjeriti Mjere preventivne zaštite. Uz obvezu nošenja maski tijekom ukrcaja i vožnje, posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače.

Print Friendly, PDF & Email