NEWS

Flavia Paliaga, članica Karate kluba Finida, na Prvenstvu Balkana u Rijeci u ekipnom nastupu osvojila 3. mjesto

Vije11902-16756
30.11.2021. 09:01; ; Početna / Sport i rekreacija / Flavia Paliaga, članica Karate kluba Finida, na Prvenstvu Balkana u Rijeci u ekipnom nastupu osvojila 3. mjesto

Ovog vikenda ( 26.- 28.11.2021. ) u organizaciji Balkanske karate federacije i Hrvatskog karate saveza, u Rijeci ( sportski centar Zamet ) održano je 21. Prvenstvo Balkana  za kadete, juniore i ml.seniore U21 u katama i borbama, pojedinačno i ekipno.

Na ovogodišnjem Prvenstvu nastupilo je 777 natjecatelja iz 13 zemalja: Albanije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Crne Gore, Grčke, Kosova, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Srbije i Turske.

Prvenstvo je imalo dodatnu težinu jer je od strane Hrvatskog karate saveza bilo izabrano da bude izborno za predstavnike kadeta, juniora i mlađih seniora, za odlazak na europsko prvenstvo koje će se održati od 10.-13.02.2022. godine u Pragu.

Članica Karate kluba Finida iz Poreč,  Flavia Paliaga, nastupila je za reprezentaciju Hrvatske u spojenoj kategoriji kadetkinje/juniorke, kate – ekipno, sa članicama Karate kluba Sljeme, Ingom Grgić i Stelom Horvat, te su ostvarile vrlo dobar rezultat osvojivši 3. mjesto i brončanu medalju.

Flavia je također nastupila i u kategoriji juniorki, kate pojedinačno gdje se u konačnici plasirala na 9.mjesto.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Flego S1