NEWS

Festival sladoleda “Gelato Park” u Parku Olge Ban od 28. do 30. lipnja

gelato_park-vizual_za_web_2
06.06.2024. 13:48; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Festival sladoleda “Gelato Park” u Parku Olge Ban od 28. do 30. lipnja

Od 28. do 30. lipnja u Parku Olge Ban održat će se festival sladoleda – „Gelato Park – World of Ice cream Wonders“ koji donosi bogat program za sve generacije. Vjerujemo da će se festival ponajviše svidjeti najmlađima, no i odrasli će moći na trenutak postati djeca te uživati u slasticama i zabavi na otvorenom.

Program počinje u petak, 28. lipnja s početkom u 18 sati radionicama žongliranja, facepaintingom, plesnim nastupima, veselim štulašima i dječjom predstavom.
Nizat će se iz dana u dan kreativne radionice i interaktivne dječje animacije. Svakoga dana program završavamo s koncertima za sve uzraste. Tako će se posjetitleji u petak moći opustiti i uživati uz grupu Febra, u subotu uz nastup DJ-a i Mije Dimšić te u nedjelju uz grupu Top od The Pops.

Programi festivala sladoleda održavaju se u parku i besplatni su za sve posjetitelje. Sladoled će se prodavati od raznih proizvođača, a vjerujemo da će biti i prigodnih cijena za neke od ponuđenih slatkih proizvoda. 

Više informacija o ponudi i cijenama očekujemo u toku slijedećeg tjedna.

 

Print Friendly, PDF & Email