NEWS
Best of Poreč

Ženski Kuglački klub " ISTRA" Poreč kod Gradonačelnika

25.08.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Ženski Kuglački klub " ISTRA" Poreč kod Gradonačelnika
818Prijem-kod-Gradonaelnika.JPG

Delegaciju su uz predsjednika kluba Matu Vasilja činili tajnica Ružica Močibob , član Uprave Vjera Mušković te dvije reprezentativke kluba Marijana Liović i Roberta Maletić. Predstavnici kluba prezentirali su rezultate vrlo uspješne kuglaške sezone 2004/2005. Seniorska ekipa zauzela je 4 mjesto na ljestvici Prve HKL, Marijana Liović postala je prvakinja države za juniorke a Roberta Maletić i Nataša Ravnić prvakinje regije u parovima. Predstavnici kluba su posebno istakli problem nedostatka kuglane te osnovnih uvjeta za rad kluba, koji su ograničavajući faktori u razvoju kuglanja i ostvarenju vrhunskih rezultata.

Kako klub ove godine slavi 25 godišnjicu postojanja i 10 godišnjicu članstva u Prvoj HKL a nema uvjete niti mogućnost da proslavu obilježi na dostojanstven način, predsjednik je predložio da se proslava odgodi za slijedeću godinu kada bi klub pozvao na otvorenje nove kuglane žensku i mušku reprezentaciju Hrvatske te na takav način svečano obilježio njezino otvorenje.

Gradonačelnik je upoznao predstavnike Ženskog Kuglačkog kluba sa projektnom dokumetacijom Obrtničkog doma u čijem sastavu bi se nalazila kuglana sa pratećim sadržajima.

Gradonačelnik je na kraju, uz želju da Kuglački klub dobije nakon toliko dugog iščekivanja neophodne uvjete za trening i natjecanje, zaželio klubu i kuglačicama uspješan rad i ostvarenje dobrih

takmičarskih rezultata.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani