Elena Zdjelar iz Poreča putuje na najveće fitness natjecanje na svijetu, kao jedini predstavnik iz Hrvatske

2021-10-01_21h43_08
01.10.2021. 21:39; ; Početna / Sport i rekreacija / Elena Zdjelar iz Poreča putuje na najveće fitness natjecanje na svijetu, kao jedini predstavnik iz Hrvatske
“ To je najveće i najvažnije fitness natjecanje na svijetu i velika mi je čast što ću biti dio svega toga.
Takmičiti ću se u kategoriji bikini fitness i to u dvije kategorije, prva je open C (po visini), tu idu svi neovisno o godinama, te u master kategoriji koja je od 35 godina na gore.
 
Ocjenjuje se sklad tijela, sama prezentacija (pozing) i naravno svi detalji kao što su šminka, bikini, frizura. Kod ove kategorije nije potrebna velika mišićna masa ali opet mora postojati čvrstoća, oblik i sklad tijela.
 
Takmičenje je 5.10. u Orlandu (Florida) i putujemo ove subote 02.10.
Spremala sam se 5 mjeseci za ovo takmičenje, uz strogi režim prehrane i intenzivni težinski treninzi, vježbanje pozinga, vakuma, te sad na kraju i kardio treninzi 6 puta tjedno i još strožiji režim prehrane.
 
Za ovakve prireme moraš prije svega biti jak u glavi i vrlo discipliniran , te naravno moraš voliti ovaj sport jer bez ljubavi nema ni rezultata.
Šest dana do takmičenja mogu reći da sam jako zadovoljna sa formom, dala sam svu sebe u ove pripreme i kako god bude išlo ne mogu si ništa zamjeriti jer sam dala svojih sto posto u svemu.
 
Od kad sam se počela takmičiti san mi je bio ići na Olympiu i evo napokon se približava taj dan, držite mi fige, “ rekla je Elena Zdjelar https://amateur.mrolympia.com/orlando/divisions.php
 
 
Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna