NEWS

Ekipa NK Victory Vrsar prikuplja sponzorstva za nastup na Socca Championship League u Mariboru

IMG-20230919-WA0010
20.09.2023. 12:35; ; Početna / Obavijesti / Ekipa NK Victory Vrsar prikuplja sponzorstva za nastup na Socca Championship League u Mariboru

Mladež GO HDZ Poreč poziva sve zainteresirane građane na sponzorstvo NK Victory Vrsar.  Predsjednica Sarah Rasnek je istaknula kako je Mladež usmjerena na stvaranje zajednice povjerenja i sigurnosti te mjesto gdje će se mladi uvijek moći obratiti znajući da Mladež djeluje u najboljem interesu za cijelu zajednicu posebice za mlade te će pružati podršku i pomoć mladim sportašima u vidu organizacije sponzorstva.

Ekipa NK Victory Vrsar se od 12. do 15. listopada 2023.  natječe na Socca Champions League u Mariboru. Natjecanje će se održati u Sloveniji,  na stadionu NK Maribora, Ljudski vrt. Na Socca Ligi Prvaka se natječe 40-ak najboljih ekipa na svijetu, među kojima je i NK Victory Vrsar te bi se Vašim sponzorstvom mladim i talentiranim sportašima omogućio put i smještaj, kao i dodatni troškovi opreme. Prije nekoliko godina NK Victory Vrsar se na Socca Champions League plasirao na 4. mjesto, te ove godine žele ostvariti još bolji uspjeh, ali da bi ostvarili svoj cilj, potrebna je podrška u vidu sponzorstva. Svi sponzori biti će oglašeni, osigurano je mjesto na dresovima malonogometne ekipe te reklame u svim objavama.

INFO ZA UPLATU

Ako želite podržati mlade sportaše u osvajanju Socca Champions League u Mariboru, uplatu možete izvršiti na račun NK Victory , IBAN: HR51 2340 0091 1112 4169 0 , Brostolade 23, Vrsar, OIB: 814 546 76 592 , opis plaćanja : donacija za sponzorstvo sportaša.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email