NEWS
Max 180920 S

Edukativno-glazbena radionica za djecu od 4 do 6 godina “U ritmu čitanja!” u petak, 18. listopada

15.10.2019. 08:39; Učitavanja: 44; Početna / Kultura / Edukativno-glazbena radionica za djecu od 4 do 6 godina “U ritmu čitanja!” u petak, 18. listopada
uritmu

Draga djeco,
od svojega najranijeg djetinjstva osluškujemo i prepoznajemo zvukove iz svoje blizine, glasove roditelja, zvuk omiljenih šuškalica, glasanje životinja, melodije poznatih pjesmica…
A upravo dječje pjesmice i brojalice u ranoj dobi potiču vašu kasniju sposobnost za učenje i emocionalnu stabilnost te vam obogaćuju rječnik. Mnogi od vas uživaju u plesu, vole se kretati uz vesele ritmove. Ovogodišnja je manifestacija Mjesec hrvatske knjige, koji obilježavamo od 15. listopada do 15. studenog, posvećena upravo glazbi, a njezin je moto U ritmu čitanja!
Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na glazbeno-plesnoj radionici u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, u petak 18. listopada 2019. godine u 17 sati. Pod stručnim vodstvom profesorice Marijane Gulić, pjevat ćemo i plesati U ritmu čitanja!
A kako? Doznajte!
Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196.  Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.

Print Friendly, PDF & Email