NEWS
Ljekarna

Dva zlata i bronca na prvenstvu Hrvatske za Karate klub Finida

Vije11875-16595
08.11.2021. 08:34; ; Početna / Sport i rekreacija / Dva zlata i bronca na prvenstvu Hrvatske za Karate klub Finida

Ove subote, 06.11.2021. u organizaciji Hrvatskog karate saveza i tehničkoj organizaciji karate kluba Slavonski Brod, u Slavonskom Brodu održano je Prvenstvo Hrvatske u katama, pojedinačno i ekipno, za mlađe dobne skupine.
 
Na Prvenstvu je sudjelovalo 169 natjecatelja iz 32 kluba Hrvatske.

Karate klub Finida iz Poreča nastupio je u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji te ostvario odličan rezultat osvojivši dvije zlatne i jednu brončanu medalju.
 
Prvu zlatnu medalju za Finidu osvojila je Paola Puškarić u kategoriji cicibanki ( 6 godina ) i tako postala prvakinja Hrvatske za 2021. godinu.
 
Za drugu zlatnu medalju i naslov prvakinja za 2021. godinu, pobrinula se ekipa cicibanki  (kate – ekipno) u sastavu: Paola Puškarić, Sara Škofić i Irma Mešić.
 
Treće mjesto i brončanu medalju uspjela je izboriti mlađa kadetkinja Marija Šimunović.
 
U pojedinačnom nastupu, nadomak 3. mjesta i brončane medalje bila je Sara Škofić u kategoriji djevojčice – 8 godina koja je u repasažnom nastupu za brončanu medalju izgubila,  te se u konačnici plasirala na 5. mjesto.
 
Emili Jurcan nije uspjela zabilježiti značajniji rezultat.

Na osnovu osvojene dvije zlatne i jedne brončane medalje, Karate klub Finida se u ukupnom poretku klubova plasirao na visoko 5. mjesto.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email