NEWS

Dug vikend iza članova stolnoteniskog kluba Jadran

2024-02-12_12h55_35
12.02.2024. 12:59; ; Početna / Sport i rekreacija / Dug vikend iza članova stolnoteniskog kluba Jadran

STK Jadran je ligaško natjecanje otvorio već u petak gdje je druga ekipa igrala županijsku ligu protiv STK Val Shark Fažana i STK Vrsar.
Već u petak je krenulo u krivom smjeru, gdje ekipa je oba meča izgubila 4:3 i nije uspjela ni jednog završiti u svoju korist. Čak u jednom meći prvotimac Španić je „uletio“ da pomogne ekipi da dođe do pobjede, ali nije bilo dovoljno. Nastupili su: Željko Majs, Zvonimir Brizić, Jovica Gostojić i Leon Španić.

Ženska ekipa je u subotu prvi utakmica igrale protiv STK Merixa na Zagrebačkom Velesajmu gdje su odnijele jedinu i glatku pobjedu rezultatom 4:0. Nakon toga su krenule na put u Veliku Goricu. Meč je završio porazom od 4:1 ali Arlović i Lukez su oba meča izgubile u fixu. Utakmica je lako mogla krenuti rezultatom 3:0 za STK Jadran no nažalost ni jedan nije otišao u ruke gostujućoj ekipi. Za žensku ekipu nastupili su: Mateja Arlović, Dora Popec, Ana Lukez i Ema Brizić.

Prva ekipa u muškoj kategoriji, također je imala dva gostovanja, prvo kod STK Duga Rese pa onda kod STK Zaboka. Dečki su oba meča izgubili 4:3 te je nedostojalo malo sreće. Koliko je malo nedostajalo govori da oba meča za pobjedu su se lomila u petom setu. Antolović se lagano vraća nakon teške ozljede gdje se vidi poboljšanje gdje igrao mečeve koji su se igrali do 5 setova. Za mušku ekipu nastupili su: Ivan Jardas, Leon Španić i Karlo Johannes Antolović.

 

 

Print Friendly, PDF & Email