NEWS

Društveni dom i boćalište u Kukcima dobili nove sadržaje

Kukci (4)
27.06.2018. 08:16; Učitavanja: 530; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Društveni dom i boćalište u Kukcima dobili nove sadržaje

Popularno boćalište kraj društvenog doma u Kukcima za ovu sezonu opremljeno je novom opremom i uređenim okolišem, a dovršetak radova prikladno je ponedjeljak, 25. lipnja 2018 proslavljen u sportskom duhu boćarskim turnirom, kojem se pridružio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Podsjetimo, u proteklom razdoblju u Kukcima je izgrađeno igralište i novi društveni dom. Ovo zdanje, smješteno uz boćalište i izgrađeno radom, trudom, angažmanom i donacijama preko osamdeset pojedinaca i poslovnih subjekata, te uz potporu Grada Poreča – Parenzo, sada je dobilo dodatno uređeni okoliš što će olakšati organizaciju brojnih društvenih događanja.

Radovi na uređenju okoliša uključili su iskop humusa, micanje asfaltne površine, betoniranje temelja zidića, stepenica i ploče ognjišta, izradu podloge betonskog opločnika i njegovu postavu na 230m2, kao i postavu betonskih parkirnih ivičnjaka. Odrađeni su i vodoinstalaterski radovi, a izrađeno je i vanjsko ognjište. Investitor je Grad Poreč-Parenzo, dok je Valamar Riviera donirala betonski opločnik i parkovne ivičnjake. Izvođač radova je J.D.gradnja.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email