Dražen Puniš, aktualni trener i član Izvršnog odbora Boćarskog kluba Istra Poreč, novi je predsjednik Istarskog boćarskog saveza

09.08.2020. 17:20; ; Početna / Sport i rekreacija / Dražen Puniš, aktualni trener i član Izvršnog odbora Boćarskog kluba Istra Poreč, novi je predsjednik Istarskog boćarskog saveza
Puniš Dražen 04

Za čelnog čovjeka istarskih boćara Puniš je izabran na izbornoj sjednici Skupštine IBS-a održanoj u Domu kulture u Vižinadi, naslijedivši na toj dužnosti Franka Budu koji je dužnost predsjednika u svom drugom mandatu obnašao zadnjih šest godina.

Puniš je nekadašnji hrvatski reprezentativac, europski prvak i svjetski viceprvak u disciplini pojedinačno klasično, te europski viceprvak u štafetnom izbijanju, koji je sav svoj igrački i trenerski vijek proveo u porečkom prvoligašu, peterostrukom prvaku Hrvatske.

Na istoj sjednici Skupštine za dopredsjednika IBS-a je izabran Nereo Fable s područja boćarskog središta Umag koji je član Izvršnog odbora IBS-a bio i u proteklom mandatu.

Uz novog predsjednika i dopredsjednika u novi IO IBS-a su od dosadašnjih članova ponovno izabrani Oliver Pastorčić (BS Buzet) i Davor Sloković (BS Pazin), dok su novi članovi IO-a postali Zdravko Sakić (BS Rovinj), Dean Ikić (BS Pula) i Igor Milevoj (BS Labin). Članovi IO-a bez prava glasa su i čelnici Zbora trenera i Zbora sudaca IBS-a, Valter Ivančić i Boris Nadenić.

U Skupštini Hrvatskog boćarskog saveza u narednom mandatu IBS će predstavljati predsjednik Dražen Puniš, Neven Laković, Dino Škopac, Davor Sloković, Denis Peršić i tajnik IBS-a Kristijan Klarić, dok će predstavnici u Skupštini Sportske zajednice Istarske županije biti Puniš i Klarić. Za novog stegovnog suca IBS-a je izabran diplomirani pravnik Loris Matković, aktualni član IO-a i Skupštine HBS-a.

(IBS) 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email