NEWS
valfresco

Dovršeno bojanje na boćalištu u Montižani, u ponedjeljak kreće sanacija sportskog igrališta SŠ Mate Balote

Bocaliste Montizana (2)
14.12.2018. 20:18; Učitavanja: 125; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Dovršeno bojanje na boćalištu u Montižani, u ponedjeljak kreće sanacija sportskog igrališta SŠ Mate Balote

Dovršeni su radovi na uređenju boćališta u sklopu sportsko rekreacijskog kompleksa u porečkom prigradskom naselju Montižana. Radovi su obuhvaćali bojanje boćališta, koje je izvršeno u sklopu investicijskog održavanja sportskih objekata.

Radove je izveo Obrt LAKI M&M iz Poreča, a vrijednost iznosi 10.125 kuna (+PDV).

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. počinju radovi na sanaciji sportskog igrališta Srednje škole Mate Balote u Poreču. Na igralištu površine oko 924 metra kvadratna (42×22 metra), sklopu radova skinut će se postojeći derutnog asfaltnog pokrova, izvršiti sanacija podloge, te postaviti novi asfalt.

Izvođač radova je Đusto d.o.o. Poreč, za ukupan iznos od 200 tisuća kuna bez PDV-a, a rok za završetak je 30 kalendarskih dana.

Grad Poreč – Parenzo nastavlja ulagati u nivo komunalne opremljenosti, u ovom slučaju sportskih i rekreacijskih sadržaja, koje nije potrebno samo izgraditi već i primjereno održavati, na zadovoljstvo svih građana i korisnika, posebice učenika srednje škole.

A.T. Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S