NEWS
valfresco

Dovršena kanalizacijska mreža u Katunu

Katun 2 (1)
18.02.2020. 16:58; Učitavanja: 85; Početna / Lifestyle / Ekologija / Dovršena kanalizacijska mreža u Katunu

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava da su danas završeni svi građevinski i asfalterski radovi na izgradnji kanalizacijske mreže naselja Katun. Radove vrijedne približno 3,4 milijuna kuna (bez PDV-a) izvodila je tvrtka ISKOP d.o.o. iz Sv. Petra u Šumi.

U sklopu navedenih radova obuhvaćena je izgradnja gravitacijske mreže kolektora za odvodnju otpadnih voda naselja Katun u duljini od L=1.589 m’, te crpne stanice Katun sa tlačnim vodom u duljini od L= 311 m’,  sa priključenjem na postojeći glavni kolektor Baderna- Žbandaj. 

Krajem tjedna biti će dovršeni i monterski radovi na crpnoj stanici „Katun“, te priključenje iste na elektroenergetsku mrežu, čime će se stvoriti uvjeti za tehnički pregled građevine i ishođenje Uporabne dozvole.

Po ishođenju pravomoćne Uporabne dozvole biti će omogućeno priključenje korisnika na sustav javne odvodnje, o čemu će biti obaviješteni Javnim pozivom.

Odvodnja Poreč d.o.o. nastavlja sa realizacijom na izgradnji dijela kanalizacijske mreže u cesti Jasenovica – Fuškulin u vrijednosti investicije od 1,6 milijuna kuna, na izgradnji kanalizacijske mreže naselja Stancija Amoroso u vrijednosti investicije od 0,5 milijuna kuna, a u pripremi je postupak javne nabave za nastavak realizacije na izgradnji glavnog kolektora Kosinožići u vrijednosti investicije od 1,2 milijuna kuna.

Također nastavlja se s pripremom potrebne tehničke dokumentacije, rješavanju imovinsko-pravnih pitanja te s prikupljanjem potrebnih suglasnosti kako bi se ostvarili uvjeti za projektiranje i izgradnju kanalizacijskih sustava u preostalim naseljima, a sve s ciljem ostvarivanja maksimalne priključenosti na javni kanalizacijski sustav.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju i strpljenju prilikom izvođenja radova, koji u konačnosti rezultiraju podizanju ljestvice u kvaliteti i sigurnosti života.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na [email protected]

Odvodnja Poreč d.o.o.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email