NEWS

Dovršena asfaltiranja u Vranićima, te Pazinskoj i Lovečkoj ulici, uskoro nova prometnica i u Brčićima

Pazinska
13.02.2020. 12:59; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Dovršena asfaltiranja u Vranićima, te Pazinskoj i Lovečkoj ulici, uskoro nova prometnica i u Brčićima

Grad Poreč-Parenzo nastavlja s komunalnim radovima po svim porečkim mjesnim odborima. Tako su prije nekoliko dana završeni radovi u naselju Vranići gdje je saniran kolnik u Grožnjanskoj i Ročkoj ulici, ukupno oko 280 metara kvadratnih kolnih površina.

Radovi su se izvodili i u Pazinskoj ulici gdje je uređeno oko 650 metara kvadratnih novih pješačkih površina radi sigurnijeg prometovanja pješaka, prvenstveno velikog broja učenika koji ovim područjem prolaze na putu prema školi Finida. Osim u Pazinskoj, manji se dio nogostupa uređuje i u Lovrečkoj ulici između kućnog broja 11 i javnog parkirališta.

U naselju Brčići počeli su radovi na pripremi za asfaltiranje prometnice u ulici Ograda čime će se osigurati asfaltirani pristup za kućne brojeve 28, 30, 32, 40 A, 42 i 44.

Planirana prometnica bit će ukupne dužine 350 i širine 5 metara.

Radovi se odvijaju u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na području Grada Poreča – Parenzo za 2020. godinu, a izvođač je poduzeće Cesta d.o.o. Pula.

Grad Poreč, V.V.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email