NEWS
valfresco

Dogradnja oborinskog sustava u Parku Olge Ban od četvrtka, 7. studenog

05.11.2019. 08:42; Učitavanja: 104; Početna / Obavijesti / Dogradnja oborinskog sustava u Parku Olge Ban od četvrtka, 7. studenog
46827

U četvrtak, 7. studenog 2019. počet će dogradnja oborinskog sustava za odvodnju oborinskih voda – na spoju Parka Olge Ban i Mlinske ulice izgradit će se linijska rešetka koja će prihvatiti oborinske vode prilikom jačih oborina koje se slijevaju u Park Olge Ban.
Na taj će se način poboljšati stanje predmetne prometnice koja prolazi uz park i povezuje Mlinsku ulicu s Ulicom Nikole Tesle kao i odvod kišnice koja se zadržava dulje nakon kišnog razdoblja. Ujedno, na taj će se način stvoriti preduvjeti za daljnju nadogradnju oborinskog sustava koji će se nadograđivati u nadolazećem razdoblju.

Radovi će trajati tri radna dana, a ukoliko vremenske prilike ne budu omogućavale izvođenje radova, radovi će se izvesti u prvom povoljnom razdoblju.

Mole se sugrađani da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju te da koriste obilazak prilikom prometovanja tim dijelom parka.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.

Print Friendly, PDF & Email