NEWS

Dođite na maškaranu zabavu i nezaboravno Valentinovo u Kaštelir – uz Crvenu jabuku i Maju Šuput

viber_slika_2024-01-29_10-42-14-126
29.01.2024. 13:53; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Dođite na maškaranu zabavu i nezaboravno Valentinovo u Kaštelir – uz Crvenu jabuku i Maju Šuput

U Kašteliru je posebno uvijek, i svako doba godine prate ovdašnja zanimljiva događanja, pa smo tako s veseljem kročili u period posvećen veselju pod maskama. Proteklog su vikenda maškare u odličnom raspoloženju i službeno preuzele vlast u Kašteliru i Labincima, što je znak da kreće maškarano ludilo i beskrajna zabava.  Udruga Mladi za sve i ove je godine zaslužna za izradu pusta koji je dobio ime Dalton Ladron te je izložen na glavnom kaštelirskom trgu. Tako će biti sve do 02. veljače kad slijedi veliko finale ovogodišnjih maškara u organizaciji Udruge Mladi za sve – fenomenalna fešta u sali na Domu s početkom u 21 sat na kojoj će se za izvrstan provod pobrinuti glazbeni majstori Tu i Tamo Band i Night Express bend. Pa uđite u svoj najdublji svijet mašte, postanite tko god želite biti i vidimo se 02. veljače u sali na Domu!

A samo 15 dana kasnije, 17. veljače, prebacujemo se na ljubav i romantiku u valentinovskom spektaklu u kojem se ljubav sastaje s glazbom. Čeka vas nezaboravan praznik ljubavi na Valentinovo – koncert svima dobro znane i omiljene Crvene jabuke i estradne kraljice sjajnog provoda Maje Šuput, 17. veljače u 20 sati u Sportskoj dvorani Kaštelir-Labinci.

Svakako dođite, jer bit će istodobno uzbudljivo i romatično, budite dio nevjerojatne glazbene proslave ljubavi i strasti! Tribine su već rasprodane, ali imate šansu naći svoje mjesto u parteru, stoga požurite i nabavite karte putem sustava Entrio.hr, na prodajnim mjestima Entria te u caffe baru Izzy Kaštelir i Citty caffeu Žminj.

Čeka vas noć koju jednostavno ne smijete propustiti jer će biti obilježena glazbom koja osvaja srca i širi ljubav, pa se pripremite na glazbeno putovanje prepuno emocija i nezaboravnih trenutaka na ovom najromantičnijem događaju sezone.

Čekamo vas na maškaranom slavlju, a potom i na Valentinovu za pamćenje !

 

Print Friendly, PDF & Email